• info@crea-pets.nl
  • Met liefde ingepakt
  • Verzending wereldwijd
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • info@crea-pets.nl
  • Met liefde ingepakt
  • Verzending wereldwijd
  • Binnen 2 werkdagen verzonden

Fotoshoot op locatie - Kleine huisdieren

€ 60,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Hoe leuk is dat, een ware studioshoot voor jouw huisdier!

Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe werkt dat nou, en wat houd het precies in? Ik leg het je hieronder uit!


Voor kleine huisdieren, denk aan muizen, hamsters, ratten, cavia’s, kleine konijnen, vogels, kleinere katten, kleinere honden en andere dieren (maatje Chihuahua is de max voor dit pakket) heb ik een speciale foto box. Dat is een speciale box met achtergrond en goede verlichting, de afmetingen hiervan zijn 60x60x60cm. Zo kunnen we bij jou thuis een comfortabele setting creëren, en zijn we niet gebonden aan daglicht. Zo kunnen we dus ook ‘s avonds afspreken.


We zetten de foto box op en laten de beestjes even rustig wennen. We doen het rustig en met zo min mogelijk stress.

We nemen de tijd en maken alle foto’s we van te voren besproken hebben. Wil je tijdens de shoot toch wat anders toevoegen of wijzigen? Dat kan, maar hou dan rekening met eventueel bijkomende kosten.

We zorgen dat we elke gewenste combinatie vastleggen. Zo kunnen we individuele foto's maken, maar kunnen we ook proberen de kleine huisdieren samen vast te leggen.


Zodra we klaar zijn pak ik alles in en ontvang je binnen 2 weken de resultaten van de shoot. Uit alle foto’s heb ik 2 foto’s gekozen die je bewerkt en zonder logo ontvangt. Wil je foto’s bijbestellen? Dat kan! Via de webshop kan je gemakkelijk de gewenste foto’s nabestellen. Deze bewerk ik voor je en ontvang je ook per mail.

Liever foto afdrukken? Dat kan! Stuur me een mailtje om de kosten op te vragen.


LET OP! Dit pakket is alleen voor portretfoto's, niet voor actie foto's.De basisprijs voor dit pakket is €60,00, dit geldt voor 2 dieren. Heb je maar 1 huisdier die je in de mini studio wil laten fotograferen? Dan is de basisprijs nog steeds €60,00 maar ontvang je een extra foto zonder logo.


Extra opties en kosten:

- €7,50 voor elke extra klein huisdier

- €5,00 wisselen van achtergrond of setting

- €2,00 elke extra bewerkte foto

- €0,20 per kilometer vanuit 6644BH Ewijk nabij NijmegenBoeken of eerst meer weten? Stuur een mailtje naar info@crea-pets.nl en ik neem het graag met je door.